Weekamp Deuren introduceert innovatieve TriComfort Isolerende Achterdeur

Weekamp Deuren uit Dedemsvaart, kondigt de lancering aan van de eerste KOMO gecertificeerde geïsoleerde achterdeur van zeer hoge kwaliteit. De nieuwe TriComfort Isolerende Achterdeur van Weekamp Deuren combineert innovatieve materialen en vakmanschap om een optimale isolatie en duurzaamheid te bieden voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

De TriComfort Isolerende Achterdeur van Weekamp Deuren is ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit. Met een hoogwaardige oppervlakteafwerking van Medite Tricoya Extreme en een kader van massief hardhout, biedt deze deur niet alleen een uitstekende isolatie, maar ook een inbraakveilige bevestiging van het hang- en sluitwerk, waardoor het geschikt is voor triple glas toepassingen.

Verbeterde Isolatie voor moderne behoeften
Met een groeiende vraag naar verbeterde isolatie, met name vanuit de renovatiemarkt en vanwege de BENG-eisen voor nieuwbouw, speelt Weekamp Deuren in op de behoeften van de markt door de introductie van geïsoleerde achterdeuren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestatie.

Stapeldorpeldeur met geavanceerde kenmerken
De TriComfort Isolerende Achterdeur behoudt zowel aan de binnen- als buitenzijde de esthetiek van een traditionele stapeldorpeldeur, terwijl het gebruik maakt van geavanceerde constructietechnieken om scheurvorming en open houtverbindingen te voorkomen. Met een glasopening die zorgvuldig is gefreesd en afgerond voor een betere afwatering en duurzaamheid, biedt deze deur een perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Optimale isolatie en duurzaamheid
De borstwering van de TriComfort Isolerende Achterdeur is voorzien van een hoogwaardige isolerende kern en wordt standaard geleverd met HR++-glas, met de mogelijkheid tot upgrading naar triple glas voor een nog hogere isolatiewaarde. Met een GND isolatieklasse 2 classificatie en een dikte van 54 mm, biedt deze deur een optimale balans tussen isolatie, veiligheid en duurzaamheid.

“Met de introductie van onze TriComfort Isolerende Achterdeur zetten we een belangrijke stap vooruit in het leveren van hoogwaardige bouwoplossingen die voldoen aan de moderne eisen van isolatie, veiligheid en esthetiek. Deze deur belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. We zijn er trots op dat we onze klanten een product kunnen bieden dat niet alleen voldoet aan de hoogste normen van prestaties en duurzaamheid, maar deze zelfs overtreft.” – Marco Wijma, Operationeel Directeur bij Weekamp Deuren

Beschikbaarheid en certificering
De TriComfort Isolerende Achterdeur van Weekamp Deuren is FSC-gecertificeerd en voorzien van KOMO-certificering door SKH, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en naleving van de geldende bouwnormen.

Meer nieuws berichten: