KienhuisHoving advocaten en notarissen heet vanaf nu Kienhuis Legal

Vanaf 18 april gaat KienhuisHoving advocaten en notarissen verder onder de naam Kienhuis Legal. “Het afgelopen jaar is er veel veranderd in ons kantoor in Enschede. Naast de verbouwing van het hele kantoorpand, krijgen ook onze huisstijl en website een nieuwe uitstraling die past bij de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en internationale praktijk. En daar hoort ook een nieuwe naam bij,” aldus Lesley Broos, bestuursvoorzitter bij Kienhuis Legal.

Stapsgewijs groeien

KienhuisHoving Advocaten & Notarissen is al sinds decennia gevestigd in Twente en bestaat in de huidige vorm sinds 1999. De ambitie om verder te groeien kreeg in 2020 gestalte, toen er een extra vestiging kwam in Utrecht. Maar daar blijft het niet bij als het aan Kienhuis Legal ligt. “De komende jaren willen wij als kantoor stapsgewijs gaan groeien, met behoud van onze unieke dienstverlening; hoogwaardige kennis en kwaliteit. En onze persoonlijke en nuchtere aanpak. Daarmee bouwen we al jaren langdurige relaties met prachtige bedrijven en overheidsorganisaties. Onze nieuwe naam sluit ook goed aan bij onze groeiende internationale adviespraktijk en cliëntèle. “Met onze hernieuwde positionering zijn we klaar voor de volgende stap om voorop te lopen in ons dynamische werkveld.” geeft Broos aan. 

Kienhuis Legal

Kienhuis Legal wilde de naam Kienhuis graag behouden, met respect voor het verleden, hun oorsprong en de verbinding met de regio Twente. Toch kijken ze verder dan Twente alleen. Niet alleen vanuit hun vestiging in Utrecht, want ze treden veelvuldig op voor buitenlandse partijen die in Nederland ondernemen en andersom. Die internationale aspiraties willen ze doorzetten en dat mocht terugkomen in hun nieuwe naam. Als betrokken legal business partner hebben ze het streven om zij aan zij te staan met hun cliënten en kijken daarin voorbij de grens van het juridisch vraagstuk. Ook als het om een landsgrens gaat. 

Feestelijke opening
Om de verbouwing van het pand in Enschede, de nieuwe naam en de nieuwe website te vieren, was er donderdag 18 april een feestelijke opening voor genodigden. Iedereen die nieuwsgierig is naar het eindresultaat kan op een later moment gerust een kijkje komen nemen en een bezoek brengen aan hun nieuwe website, die ook op 18 april live is gegaan. 

 

Meer nieuws berichten: