Feestelijke opening nieuwe ALDI Nijverdal

Op woensdag 24 april wordt om 8:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Grotestraat 90-96 in Nijverdal officieel geopend door filiaalleider Richard Snippe. Het oude pand aan de Grotestraat is vervangen door een volledig nieuwe supermarkt die bijna anderhalf keer groter is. De klanten van het filiaal moesten hun winkel ruim een half jaar missen en uitwijken naar de vestiging aan de Bachlaan. 

Het prachtige ontwerp is tot stand gekomen in goede samenwerking met de gemeente. Met de grote glazen gevel is het nieuwe pand een echt blikvanger in de wijk. De winkel heeft ruime gangpaden en is ingericht volgens de nieuwste winkelformule, waarbij meer focus ligt op vers. De indeling is logischer voor de klant en vereenvoudigt het werk van de medewerkers. Het filiaal is volledig gasloos met zonnepanelen op het dak, en het is voorzien van energie-efficiënte koelingen en een warmte-terugwininstallatie.

Filiaalleider Richard, die nu bijna vijf jaar bij ALDI werkt, is trots op de mooie nieuwe winkel. Samen met zijn team staat hij te popelen om de klanten hartelijk te verwelkomen. 

De eerste 400 klanten die minimaal €20 besteden ontvangen een altijd-prijs kraskaart. Naast de hoofdprijs van 250 euro kunnen klanten nog vele andere leuke prijzen winnen. Wie misgrijpt krijgt, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. Om de opening extra feestelijk te maken staat er een foodtruck op het terrein waar klanten gratis kunnen proeven van heerlijke gerechtjes bereid met ALDI-producten. De nieuwe ALDI aan de Grotestraat beschikt over 95 eigen parkeerplaatsen. 

Bramer BV uit Vriezenveen was hoofdaannemer van deze bouw. Er waren eveneens prominente rollen voor Lammerink Installatiegroep uit Ootmarsum die tekende voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en de Kruse Groep uit Geesteren die de infrawerken uitvoerde.

Meer nieuws berichten: