The City Post start met verhuur

Makelaarskantoor CBRE is gestart met de verhuur van The City Post aan de Westerlaan in Zwolle. Het voormalige postsorteercentrum in de spoorzone wordt de komende jaren in verschillende fases (her)ontwikkeld. Het multifunctionele gebouw biedt een combinatie van hoogwaardige faciliteiten, een kosmopolitische beleving en een uiterst duurzaam karakter.

Nieuw icoon aan de skyline van zakelijk Zwolle

The City Post richt zich primair op ambitieuze ondernemers met lef en visie, die op zoek zijn naar een energiek en duurzaam ondernemersklimaat. Het energiezuinige pand, dat onder andere gebruik maakt van circulair bouwmateriaal en zonnepanelen, voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan modern ondernemerschap. The City Post geeft zo een impuls aan het commerciële vastgoedaanbod en versterkt de aantrekkingskracht van Zwolle als werkstad.

Gefaseerde verhuur

In de eerste fase komt de voormalige laagbouw op de markt. Dit deel biedt onderdak aan meerdere bedrijven en wordt naar verwachting begin 2022 opgeleverd.

The City Post is een ontwikkeling van DC Vastgoed. De Architekten Cie (exterieur) en Fokkema & Partners (interieur) tekenden voor het ontwerp. Geïnteresseerden kunnen terecht bij makelaarskantoor CBRE of op de website van The City Post.

Meer nieuws berichten: