Polestar breidt in Nederland verder uit

Het Zweedse elektrische performance automerk Polestar bouwt momenteel een nieuwe Nederlandse Polestar Space in Zwolle en opent deze opvallende locatie naar verwachting in september dit jaar. De bouw van het pand met een klantruimte van bijna 900m2, tot dusver Polestar’s grootste locatie in Nederland, verloopt volgens planning. Op dezelfde locatie, gelegen langs de A28 aan de Kleefstraat 3 op industrieterrein Hessenpoort, staat nu een opvallende en duurzame zwarte houten kubus die als tijdelijke space fungeert en waar al een groot aantal bezoekers heeft kennisgemaakt en proefgereden met de Polestar 2.

”De opening van de nieuwe Polestar Space in Zwolle, deze zomer, komt als geroepen, gezien de aanhoudende interesse van EV-rijders in het merk en ons snel groeiende modelaanbod”, zegt Willem Baudewijns, Managing Director van Polestar Nederland. “We kijken ernaar uit om geïnteresseerden en klanten uit de regio Zwolle en ver daarbuiten binnenkort op onze nieuwste locatie kennis te laten maken met Polestar en de elektrische performance modellen.”

De Polestar 2, de elektrische performance fastback, is met ruim 10.000 verkochte exemplaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Nog dit jaar wordt het gamma uitgebreid met de Polestar 3, de elektrische performance SUV, met eerste leveringen in het tweede kwartaal, en de Polestar 4, een elektrische performance SUV coupé, waarvan de eerste leveringen in het derde kwartaal verwacht worden. 

In de nieuwe Polestar Space in Zwolle kunnen bezoekers binnenkort alle drie de modellen van Polestar ervaren en proefrijden, of zich oriënteren op een Polestar Pre-owned*, het kwaliteitslabel voor gebruikte Polestars. De nieuwe space in Zwolle is, net als de andere Nederlandse vestigingen, tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische designfilosofie van Polestar en brengt de innovatieve en digital-first benadering van het merk tot leven.

De Polestar Space in Zwolle maakt deel uit van een landelijk netwerk van zes Polestar-vestigingen. De overige spaces zijn gesitueerd op A-locaties in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag. In Beesd bevindt zich het Handover Center van het merk, waar niet alleen auto’s worden afgeleverd aan klanten, maar waar ook proefritten gemaakt kunnen worden. 

Meer nieuws berichten: