Nieuwe editie ‘Vastgoedwijzer Fiscaal NL 2023’ biedt onmisbare informatie voor vastgoedprofessionals

Deze week is de nieuwe editie van het boek ‘Vastgoedwijzer Fiscaal NL 2023’ door SPRYG Real Estate Academy uitgebracht. Dit naslagwerk biedt vastgoedprofessionals en ook hun financieel adviseurs op een zeer praktische wijze, het meest actuele overzicht van de fiscale behandeling van vastgoedprojecten. Geschreven door de fiscale experts: mr Carola van Vilsteren, mr Raoul Flooren en mr Gerard de Bruin.


Praktisch fiscaal naslagwerk voor vastgoed

De geactualiseerde Vastgoedwijzer Fiscaal omvat belangrijke informatie over de complexe fiscale aspecten van vastgoedprojecten in Nederland. Met een uitgebreid overzicht van de Nederlandse belastingregels die van toepassing zijn op vastgoedinvesteringen en ontwikkelingen: van btw, overdrachtsbelasting, de samenloop tot en met de ib en vpb. Met specials zoals herinvesteringsreserve, goed koopmansgebruik, waardering en verhuurdersheffing. Het bevat vele voorbeelden uit de praktijk en is zeer geschikt als praktisch naslagwerk.

Trots op deze nieuwe editie
“We zijn trots op al weer de 9e editie van onze bekende Vastgoedwijzer Fiscaal”, aldus Marcel Sanderse, director SPRYG Real Estate Academy. “Dit boek biedt onmisbare informatie voor vastgoedprofessionals en helpt hen om de complexe fiscale aspecten van vastgoedprojecten in Nederland beter te begrijpen. Met de expertise van de auteurs en de vele praktische voorbeelden kunt u eenvoudig nagaan waar uw fiscale bespaarkansen liggen.”

Meer nieuws berichten: