Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit

 Securitas heeft haar beveiligingsteam in Zwolle uitgebreid met technische beveiligingsspecialisten. De particuliere beveiligingsorganisatie zet hiermee een belangrijke stap in de richting van sterkere technologische ondersteuning in de regio. Deze maand nam het team haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan in gebruik. 

Met de toevoeging van technische specialisten aan het beveiligingsteam in Zwolle kan Securitas beter inspelen op actuele (en lokale) beveiligingsvraagstukken. Dit is nodig omdat de vraag naar grensverleggende oplossingen, bestaande uit intelligente combinaties van hard- en software, hard is gegroeid. Bedrijven en organisaties hebben steeds vaker behoefte aan technologische oplossingen die zowel de veiligheid als de business performance verbeteren. 

Technologische oplossingen 

‘We merken dat de scheidslijn tussen fysieke beveiliging en beveiliging op afstand steeds dunner wordt. De vraag naar een combinatie van manbeveiliging en technologische oplossingen komt steeds vaker voor’, zegt Tijs Westdorp, Directeur Securitas Technology. ‘Omdat technologische kennis in de beveiliging zo belangrijk is geworden, is het dan ook een logische stap om ons team uit te breiden met technische specialisten.’ 

Voor de afdeling Technology, tot voor kort opererend vanuit Dordrecht, biedt de uitbreiding in Zwolle de mogelijkheid om sterker in te zetten op lokale ondersteuning. ‘Samenwerking in de regio stelt onze specialisten in staat om snel te schakelen en beveiligingstechnologie nog breder in te zetten voor een veilige werk- en leefomgeving’, aldus Westdorp. 

Werkgelegenheid 

Volgens Manger Marketing & Communicatie Vanessa Oudshoorn Spaargaren zijn er nu nieuwe mogelijkheden om de lokale markt beter te bedienen. Ook zorgt de uitbreiding van het beveiligingsteam in Zwolle voor meer werkgelegenheid in de regio. Toekomstige collega’s zijn 

dan ook van harte uitgenodigd om het Securitas team te komen versterken om samen te werken aan een veilige woon- werkomgeving waarin technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen. En om in samenspraak met klanten, ontwikkelaars en adviseurs tot de beste beveiligingsoplossing te komen. 

Bouw 

Securitas werkt nauw samen met installateurs voor het installeren van de beveiliging camera’s. Installateurs worden ingezet door het hele land. De installateurs zorgen ervoor dat de alarmcentrale op afstand kan meekijken. Overijssel is heel belangrijk voor Securitas, want dat is een snelgroeiende regio op de markt. Voor iedere vraag probeert Securitas een oplossing te vinden, dit is een van de kernwaarden van het bedrijf. 

Meer nieuws berichten: