Veldkamp in Borne verbindt Jonge ondernemers

Begin maart is de bouw gestart van een nieuw bedrijfspand op het Veldkamp. Gezien de vele bouwprojecten is dat geen uitzonderlijk beeld op het Bornse industrieterrein. Toch gaat het hier om een unieke ontwikkeling. Een aantal vastgoed gerelateerde, jonge bedrijven zal hier namelijk na de bouwvak van dit jaar gezamenlijk onderdak vinden in een modern bedrijfspand. 

Hoofdgebruiker van het pand is BWS Bouw, een jonge bouwonderneming dat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van bedrijfspanden. “Door ons alleen te focussen op bedrijfspanden zijn we van meerwaarde voor een ondernemer die op een plezierige manier zijn vastgoedvraagstuk wil hebben ingevuld. Van gezondheidscentrum tot showroom en van cleanroom tot distributiecentrum, wij denken graag met de opdrachtgever mee als het om kwaliteit, uitvoerbaarheid, planning en kostenefficiëntie gaat. Erg gaaf dat we ons eigen kantoor en werkplaats kunnen gebruiken als showroom.” aldus Lars Bekhuis van BWS Bouw. Gezien de vele bouwplaatsen in de regio waar het turquoiseblauwe logo van BWS zichtbaar is, lijken ze hun meerwaarde al aardig te bewijzen.” 

Nieuwe generatie 

Je zou het een nieuwe generatie ondernemers kunnen noemen die met transparantie en plezier de markt betreden. De bedrijven die zich in het nieuwe pand aan de Burenweg vestigen zijn allen vastgoed gerelateerd, maar hebben hun eigen specifieke specialismen, werkgebieden en relaties. 

 Medivast is één van de bedrijven die zie zich hier zal vestigen. Als specialist in vastgoedadvies voor medische ondernemers richt Medivast houdt zich bezig met huisvestings- en vastgoedvraagstukken vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van een compleet ingerichte praktijk. Medivast richt zich samen met de medisch ondernemer op de ontwikkeling en realisatie van een prettige werkomgeving. Zowel medewerkers als patiënten moeten zich comfortabel en welkom voelen. Het ondernemersperspectief wordt hierbij niet uit het oog verloren. 

Medivast is een initiatief van Gijs Ensink (NSNK Vastgoed) en Mark Heideman (Heideman Vastgoed). We zijn de afgelopen twee jaar gegroeid naar een compact team, met ontwikkelingsmanagers, projectleiders en bouwkundigen. De nieuwe huisvesting is centraal gelegen, heeft fijne werkruimtes en geeft ons de gelegenheid om verder te groeien” aldus Gijs Ensink. 

Ook Steko Vastgoed zal zich hier gaan huisvesten. “Door groei in projectgroottes en -aantallen zochten we een eigen kantoorruimte. Lars tipte ons deze plek. De uitstraling en locatie zijn perfect voor het ontvangen van onze klanten”, vertelt Steef Koop van Steko Vastgoed. Steko Vastgoed richt zich op de ontwikkeling van bedrijfspanden die in eigen beheer maar ook gedelegeerd worden ontwikkeld. De focus ligt voornamelijk op de bedrijfshuisvesting van MKB bedrijven in de regio. Door vroegtijdig de samenwerking op te zoeken met gemeenten, eindgebruikers en aannemers is dit jonge bedrijf van plan om de bedrijfshuisvesting van de bedrijven in de regio naar een esthetisch, kwalitatief en duurzaam hoger niveau te tillen. 

Alle partijen kijken uit naar hun nieuwe onderkomen en hoewel niet alle partij onderlinge werkrelaties met elkaar hebben, is het fijn om met gelijkgestemde, ambitieuze vastgoedprofessionals onder één dak te zitten. Klaar voor de volgende stap en met open vizier en veel plezier op naar de toekomst! 

Meer nieuws berichten: