Twentse bedrijven verduurzamen samen de regio: Ter Steege, DVEP Energie en Siers

Een uitzonderlijk fijne samenwerking tussen drie Twentse bedrijven levert een grote bijdrage aan de verduurzaming van de regio. Samen zijn Siers, Ter Steege en DVEP Energie nu al verantwoordelijk voor de installatie van ruim vijfduizend zonnepanelen. In totaal betekent dit meer dan 1,5 Megawatt geïnstalleerd vermogen, goed voor de productie van ruim 1.500.000 kWh groene energie per jaar. Dit is genoeg energie voor 382 huishoudens per jaar.

Ter Steege, DVEP Energie en Siers zijn een partnerschap voor de lange termijn aangegaan. Met de gezamenlijke ambities en het vertrouwen dat er is tussen de bedrijven, streven zij samen naar een steeds duurzamer Twente. Wat nu al een groot succes blijkt.

Voorbeelden van projecten en locaties die zijn verduurzaamd als resultaat van de samenwerking:zijn onder andere Bouwmaat Enschede (circa 1.000 panelen), GAMMA Nijverdal      ( circa 1.000); Ter Steege Materieeldienst Rijssen (circa 1.700); Hoofdkantoor Ter Steege Rijssen ( circa 150) en Eurol Nijverdal (circa 1.000)

Kijkend naar de toekomst zijn er reeds nieuwe projecten in ontwikkeling. Op dit moment zijn de drie bedrijven samen onder andere gestart met het zonneproject voor het ROC in Rijssen.

Meer nieuws:

Technische installatiebranche kiest beste leerling- en praktijkbegeleiders

Topcoach van het jaar

Veel aanmeldingen voor TopCoach van het Jaar-verkiezing 2020 Ruim 700 praktijkbegeleiders zijn er dit jaar door studenten, collega’s en werkgevers aangemeld als kandidaat voor de

Lees verder »