Stiho Deventer geopend

Op 16 november heeft Stiho Deventer haar nieuwe pand aan de Snipperlingsdijk feestelijk in gebruik genomen voor de professionele aannemerij. Waar de bouwgroothandel eerst uit verschillende kleine, oude gebouwen bestond op een terrein, staat er nu één prachtig en gloednieuw pand. Met het nieuwe pand is ook het assortiment groter geworden. Om het nieuwe pand te vieren, verzorgt de bouwgroothandel de komende tijd verschillende productdemo’s.

“De panden waren dermate verouderd dat opknappen geen optie was”, vertelt vestigingsmanager Alfons van der Wal. “Daarom is gekozen voor een compleet nieuw gebouw.” Het nieuwe gebouw is een hele verbetering. “We hadden eerst een heel groot buitenterrein. Nu hebben we ongeveer 95% van al onze producten binnen staan. Wel zo lekker als je moet inladen terwijl het regent. De klanten moesten eerst ook van hot naar her rijden om hun bouwmaterialen te pakken. Nu kan dat centraal op één locatie.”

Naast dat het pand vernieuwd is, is ook het assortiment uitgebreid. “We hadden eerst vooral veel bouwmaterialen, tegels en een beperkt assortiment hout- en plaatmateriaal. Dat laatste is nu flink uitgebreid. We hebben nu ook een platenzaag en een afkortzaag. Daarnaast hebben we natuurlijk een sleutelservice en kunnen bouwprofessionals bij ons hun kleding laten bedrukken.” Wat de kracht is van Stiho Deventer? “Ons team bestaat uit mensen die hier allemaal al heel lang werken. Hierdoor is er veel materiaalkennis.” vertelt Van der Wal. “Stiho is daarbij echt een familiebedrijf en ons team kent elke klant.”

Klanten kunnen ook online terecht bij Stiho in een webshop met een compleet assortiment voor de bouwprofessional. Wil een aannemer kozijnen bestellen? Dan kan Stiho ook meteen het deurbeslag en de deuren leveren. De levering is daarbij snel. Een bestelling op een werkdag geplaatst voor 12:00 uur wordt de volgende dag geleverd. Extra snelle levering en leveringen op hoogte zijn daarbij ook mogelijk. Om de opening nog verder te vieren heeft Stiho Deventer actieweken tot de Kerst. “Leveranciers komen een productdemo geven en dat gebeurt onder het genot van een lekkere snack of ontbijt,” aldus Van der Wal. “Ook volgend jaar gaan we door met zulke lunchsessies en ontbijtsessies. Elke bouwprofessional is welkom!”

Meer nieuws berichten: