Start bouw eerste woningen Keppelplantsoen Doetinchem

Zaterdag 13 januari werd een vloerplaat gelegd als startsein voor de bouw van nieuwbouwplan
Keppelplantsoen. Op de bouwlocatie aan het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat in
Doetinchem is inmiddels goed te zien dat de bouwwerkzaamheden zijn begonnen. Om dit te
vieren nodigden Gelders Projecten Bureau I en Ten Brinke alle kopers en projectbetrokkenen
uit voor een feestelijke bijeenkomst.

Feest op de bouwplaats
Iedereen werd warm ontvangen in het Graafschap College. Na de eerste koffieronde mochten alle aanwezigen achter het muzikale spektakel van Sambam aan in een heuse stoet naar de bouwplaats. Daar nam Martijn Bax, directeur vastgoed Ten Brinke vestiging Doetinchem, het woord: “Ondanks de moeilijke tijd starten we hier met bouwen.” Hij vertelde over de ligging en toegankelijkheid van het plan. “In Keppelplantsoen kijkt elke woning uit op groen, dat is uniek.”

Doetinchem blijft groeien
Wethouder Ingrid Lambregts volgde met een korte speech en nodigde de aanwezige kinderen uit voor de officiële handeling. Ze gaf aan trots te zijn om deze maand weer aanwezig te zijn bij een startsein van een bouw in Doetinchem. “Naast de bouw van de eerste 30 woningen bouwt Ten Brinke door met 20 woningen in Keppelplantsoen. Goed nieuws dus voor geïnteresseerden uit gemeente Doetinchem en daarbuiten. Een mooie mix van woningen voor starters, doorstromers/gezinnen en levensloopbestendige woningen.” Onder luid getrommel werd de vloerplaat gelegd en kwam er een bellenblaasspektakel op gang nadat de knop ingedrukt werd.

Wethouder Ingrid Lambregts, toekomstige bewoners en Martijn Bax geven het startsein voor
Keppelplantsoen in Doetinchem.

Buurt maken in Keppelplantsoen
Als afsluiter werd er met alle genodigden geproost op de bouwplaats en ging de feestelijke stoet terug naar het Graafschap College. Dit was een uitgelezen kans voor kopers om hun nieuwe buren te leren kennen. Er zijn inmiddels ruim 40 woningen verkocht en kopers waren massaal aanwezig om de start bouw te vieren en vast buurt te maken.

Inloopmiddag: koop nu een woning met bouwzekerheid
Het officiële gedeelte ging vervolgens over in een inloopbijeenkomst voor belangstellenden die de woonmogelijkheden in Keppelplantsoen overwegen. Het verkoopteam was aanwezig om geïnteresseerden alles te vertellen over het aankoopproces, de mogelijkheden en de financieringsopties.

Meer nieuws berichten: