Rutger Vrielink nieuwe manager Vastgoed bij Domijn Woningcorporatie

Domijn Woningcorporatie uit Enschede heeft Rutger Vrielink aangesteld als manager Vastgoed. Met zijn kennis, kunde én enthousiasme heeft Rutger alles in huis om de uitdagingen en opgaven waar Domijn voor staat in goede banen te leiden. Natuurlijk samen met zijn team.

Rutger werkt sinds 2008 bij Domijn en kent de organisatie door en door. Hij was de afgelopen jaren directeur bij Pioneering en aansluitend manager Strategie & Beleid. Sinds het vertrek van Dennis Strikker in december 2020 vervulde Rutger deze functie al tijdelijk.

Rutger Vrielink: “Bij Domijn staan de medewerkers centraal, zo ook bij de afdeling Vastgoed. Er is veel vrijheid en verantwoordelijkheid om het werk goed te doen. Wij doen dit niet alleen, maar werken samen met collega’s van andere afdelingen. Maar ook met externe co-makers en (toe)leveranciers. Resultaatgericht samenwerken, contractbeheer en professioneel opdrachtgeverschap zijn leidend! Daarnaast speelt digitalisering een steeds grotere rol in het beheer en onderhoud van ons bezit. Innovatie, verbeteren van processen en nadenken over de manier van werken zijn onderdeel van de dagelijkse routine. Ik ben verheugd hier als manager Vastgoed een proactieve bijdrage in te leveren!”

Meer nieuws berichten: