Nomineren Prins Friso Ingenieursprijs van start 

Nomineren voor de prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs is vanaf 18 oktober mogelijk. De Prins Friso Ingenieursprijs wordt sinds 2015 door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) uitgereikt aan de Ingenieur van het Jaar. 

Jaarlijks onderscheidt KIVI een excellente ingenieur die naast uitstekende technische vaardigheden ook uitblinkt met een duidelijke visie, maatschappelijke impact, ondernemersgeest en innoverend vermogen. Ken je een bijzondere ingenieur die deze prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs verdient? Nomineer haar of hem dan. Nomineren is mogelijk t/m 29 november 2022.

Dag van de Ingenieur
Met de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs wil het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) excellente ingenieurs en hun werk een podium bieden. De uitreiking van de vindt plaats tijdens de Dag van de Ingenieur op woensdag 15 maart 2023. 

KIVI Engineering Student Team Award 

Ook zal dit jaar voor de tweede keer, de KIVI Engineering Student Team Award worden uitgereikt. Dit is een aanmoedigingsprijs voor studententeams en is door KIVI in het leven geroepen om de ingenieurs van morgen een boost geven, te tonen waar studenten in teamverband toe in staat zijn en een grotere bekendheid te bieden aan hun innovatieve projecten. 

Kijk voor de criteria en verdere informatie op: www.kivi.nl/dagvandeingenieur

Beeld: KIVI/ Wendy van Bree

Meer nieuws berichten: