Nieuwbouw Wasco in volle gang

Medio 2021 kocht Ten Brinke samen met de RJB Group de locatie aan de Rigastraat in Deventer, waar voorheen Stegeman Vleesfabriek haar bedrijfsactiviteiten uitvoerde. Hier ontwikkelen en realiseert de Varsseveldse ontwikkelende bouwer een duurzaam en toekomstgericht logistiek distributiecentrum, ontworpen door Palazzo Groep uit Holten. De locatie ligt zeer gunstig ten opzichte van de A1.

De perceeloppervlakte is ca. 52.000 m². De totale oppervlakte van het distributiecentrum en het kantoor bedraagt ca. 37.500m². Ten Brinke  legt tevens het complete buitenterrein, inclusief dertig docks en ruim 170 parkeerplaatsen aan.

Het project wordt met een BREEAM-NL certificaat opgeleverd. Hiermee is het mogelijk inzicht te krijgen in de werkelijke duurzaamheidsprestatie van het gebouw. Een gebouw met een BREEAM-NL certificaat is een gezond gebouw, met aandacht voor duurzame installaties, PV panelen, het binnenklimaat, de ventilatie en daglicht.

De Turn-key oplevering is gepland in het komende najaar.

Het complex is verhuurd aan Wasco, groothandel in de installatiebranche. Cushman & Wakefield heeft de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid.

Meer nieuws berichten: