Morrenhof – Jansen installatiebedrijven neemt Otterman Techniek over

Otterman Techniek uit Hardenberg wordt per januari 2022 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Otterman Techniek is een gerenommeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring en is, net als wij, een familiebedrijf. Met vestigingen in Hardenberg en Enschede en zo’n 60 medewerkers is het bedrijf een mooie aanvulling op ons werkgebied. En door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we onze positie in de markt nog verder verstevigen. De overname van Otterman is voor ons dan ook een mooie en logische vervolgstap waar we trots op zijn,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.  

Gunstig voor beide partijen
“Wij hadden als Morrenhof-Jansen installatiebedrijven al langere tijd de wens om onze positie in de regio te verstevigen. Deze overname maakt het mogelijk dat wij kunnen doorgroeien en dat we onze klanten, van Otterman Techniek en Morrenhof-Jansen, nog beter kunnen bedienen. Er staat een sterk en enthousiast team klaar waarmee we het bedrijf de komende jaren verder gaan uitbouwen. En doordat de medewerkers van Otterman Techniek werkzaam blijven, kunnen bestaande klanten blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit die ze gewend zijn. Ik vind het dan ook mooi dat beide directeuren, Martin Hulsbeek en Dennis Hanstede, betrokken blijven zodat we samen kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst,” licht Erdy Jansen toe. 

Ruimte om door te groeien
Martin Hulsbeek, directeur Otterman Techniek: “Door onderdeel te worden van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kunnen we ervoor zorgen dat continuïteit voor onze medewerkers, klanten en relaties gewaarborgd blijft. Hierdoor blijft onze opgedane ervaring van de afgelopen 80 jaar behouden en is er ruimte om door te groeien als bedrijf. Bovendien kunnen wij onze opdrachtgevers sneller en beter bedienen, door samen te werken met de andere vestigingen en onderdelen van Morrenhof-Jansen in onze regio.”

Opvolging binnen een andere familie
Dennis Hanstede, directeur Otterman Techniek vervolgt: “Doordat er geen sprake is van bedrijfsopvolging op korte termijn binnen de familie, hebben we dit gezocht binnen een andere familie. Morrenhof-Jansen is ook een familiebedrijf in onze regio en heeft bovendien de nodige specialiteit in huis op gebied van personeelsmanagement en scholing in huis. De overname biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Dat voelt goed.” 

Otterman Techniek
Otterman Techniek is in 1935 door Gerard Otterman opgericht als winkel en later als installatiebedrijf. Een familiebedrijf met een focus op utiliteitsbouw en elektrotechniek.  
Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een totaalinstallateur. Inmiddels zijn er zo’n 60 medewerkers werkzaam bij het installatiebedrijf en zijn ze actief op het gebied van wonen, werken, zorg en industrie voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Ook service en onderhoud behoort tot de diensten van het bedrijf.

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven
De afgelopen jaren heeft Morrenhof – Jansen installatiebedrijven de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 245 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in Vriezenveen en Gramsbergen. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Meer nieuws berichten: