Morrenhof-Jansen installatiebedrijven neemt installatiebedrijf Fien over

Installatiebedrijf Fien uit IJsselmuiden wordt per januari 2022 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Installatiebedrijf Fien is een gerenommeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring en is net als wij een familiebedrijf. Het installatiebedrijf past goed bij ons en is daarmee een mooie aanvulling op ons bedrijf. Door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we onze positie in de markt nog verder verstevigen,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.  

“De overname maakt het mogelijk dat wij kunnen doorgroeien en onze klanten in de regio nog beter kunnen bedienen. Er staat een sterk en enthousiast team waarmee we het bedrijf de komende jaren verder gaan uitbouwen. En doordat de medewerkers van installatiebedrijf Fien werkzaam blijven, kunnen bestaande klanten blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit die ze gewend zijn. Een belangrijke basis voor succesvolle toekomst,” licht Erdy Jansen toe. 

Klanten sneller en beter bedienen
Erik Fien: “Door onderdeel te worden van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kunnen we onze medewerkers groeimogelijkheden en goede toekomst garanderen. Hierdoor blijft onze opgedane ervaring van de afgelopen 35 jaar behouden en is er ruimte om door te groeien als organisatie. Bovendien kunnen wij onze opdrachtgevers sneller en beter bedienen, door samen te werken met de andere vestigingen van Morrenhof-Jansen in onze regio. Zo kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden, omdat we straks alle disciplines in huis hebben. Van elektrotechnische installaties, luchtbehandeling, water en sanitair, CV en klimaatbeheersing tot aan beveiliging en diamantboren. Een waardevolle aanvulling.”

Installatiebedrijf Fien
Installatiebedrijf Fien is in 1985 opgericht door Co Fien, vader van huidig directeur-eigenaar Erik Fien. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een installateur. Inmiddels zijn er zo’n 15 medewerkers werkzaam bij het installatiebedrijf. Het installatiebedrijf is actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Ook service en onderhoud behoort tot de diensten van het bedrijf. 

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven
De afgelopen jaren heeft Morrenhof – Jansen installatiebedrijven de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 220 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in Vriezenveen en Gramsbergen. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Meer nieuws berichten: