LIEVENSE, LIEVENSEADRIAENS EN PETERSBURG CONSULTANTS HETEN VOORTAAN WSP

Met ingang van 4 januari 2021 gaan Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants verder onder de naam WSP. Een nieuwe naam en nieuw uiterlijk, maar met lokaal dezelfde vertrouwde gezichten! 

Sinds oktober 2019 is men al onderdeel van WSP, een wereldwijd opererend onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. Voor de herkenbaarheid werden de namen WSP en Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants afgelopen periode naast elkaar gebruikt. Nu is het moment daar dat we onze namen wijzigen in WSP. 

Wereldwijde expertise voorhanden 

Versterkt door de kennis en kunde van 50.000 internationale collega’s beschikken WSP over een bredere expertise om nog meer voor onze klanten en hun projecten te kunnen betekenen. Enerzijds biedt men de persoonlijke service van een bedrijf met lokale expertise, anderzijds benutten wij onze wereldwijde expertise om de meest complexe projecten uit te voeren en onze klanten te helpen bij het waarmaken van hun ambities. Samen adviseren, ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Future Ready benadering 

Eric van den Broek, algemeen directeur WSP in Nederland: “Wij zijn ons ervan bewust dat onze oplossingen de leefomgeving en steden van morgen vormen. Leidende thema’s daarin zijn klimaatadaptatie, energietransitie, toekomstgericht bouwen en digitalisering. Het wereldwijde innovatieprogramma Future Ready van WSP daagt onze medewerkers uit om in samenwerking met onze klanten op zoek te gaan naar toekomstbestendige oplossingen. Het is een fantastische aanpak om niet alleen breder te denken over de uitdagingen van morgen, maar die ook onze klanten kan helpen hun perspectief te verbreden. Wij kijken er ontzettend naar uit om als WSP verder vorm te geven aan het landschap in Nederland en daarbuiten.” 

Meer nieuws berichten: