Koen Groenewold nieuwe algemeen directeur ClimaRad

Per 1 januari 2024 betreedt Koen Groenewold de functie van algemeen directeur bij ClimaRad BV te Oldenzaal en zal samen met huidig commercieel directeur Ralph Liedenbaum en technisch directeur Clemens Veldhof de onderneming gaan aansturen. Groenewold volgt daarmee Peter Schabos op die na 19 jaar afscheid neemt van ClimaRad, maar tijdelijk nog als adviseur betrokken blijft binnen de onderneming. 

Schabos is de onderneming gestart in 2005, welke is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van decentrale klimaatoplossingen in Nederland. “Uiteraard wens ik Koen in zijn nieuwe positie heel veel succes, hij treedt in dienst bij een hele mooie onderneming. Ik heb er alle vertrouwen in dat het succes van de onderneming met hem verder gecontinueerd zal worden”, aldus Schabos.

Koen Groenewold is een geboren en getogen Oldenzaler en begint vol enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging: “Ik ben trots en dankbaar dat ik een bijdrage mag gaan leveren aan energiezuinige klimaatconcepten in een op duurzaamheid gerichte maatschappij. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met collega’s in Oldenzaal en Sarajevo alsmede met alle betrokken marktpartijen.”

Ondanks deze verandering zal de visie en werkwijze van ClimaRad ongewijzigd blijven: onderscheidend blijven in haar aanbod van decentrale concepten en in de betrokken ondersteuning naar de klant.    

V.l.n.r.: Clemens Veldhof, Koen Groenewold en Ralph Liedenbaum

Meer nieuws berichten: