Grootse openingsweek HORNBACH Enschede

 Het aftellen is nu echt begonnen. Op woensdag 30 maart om 07.00 uur in de morgen wordt de nieuwe HORNBACH-vestiging feestelijk geopend. Het moment waar klussers en tuiniers uit de regio lang naar hebben uitgekeken. De projectbouwmarkt pakt die hele week flink uit met spectaculaire openingsactiviteiten voor jong en oud, doorgewinterde klussers en nieuwsgierige beginners. 

“Volgende week woensdag is het zover en reken maar dat we flink uitpakken met de opening” blikt de trotse vestigingsmanager Jeroen Christenhusz vooruit. “Ik kan nog niet alles verklappen over wat er allemaal gaat gebeuren. Maar zeker is dat er voor de eerste klanten allerlei voordelen zijn, zoals de speciaal ingekochte artikelen tegen nóg lagere prijzen én een lekker ontbijtje voor slechts een euro. En daar blijft het niet bij, er zijn tot en met 3 april ook speciale product- en projectdemonstraties, gratis tuinadvies van onze tuinontwerpers en voor de jongste klussers een klus-ballonkunstenaar.” 

Speciaal ingekocht Bij HORNBACH is er altijd iets te doen, en tijdens deze openingsweek al helemaal. Speciaal voor de opening heeft de projectbouwmarkt diverse artikelen voor meeneemprijzen ingekocht. Van een hogedrukreiniger, aanhangwagen tot een accu schroef/boormachine of zelfs een olijfboom. Op=op, dus zet je wekker om vooraan te staan op woensdagochtend. HORNBACH is gevestigd aan de Zuiderval 175, direct aan de A35 afslag 25. 

Demonstraties en advies Ook zijn er diverse demonstraties van het enorme aanbod. Meerdere leveranciers komen hun producten demonstreren. Denk aan een BBQ-demonstratie van Grill Guru, waarbij je zelf van alles kunt uitproberen en lekker kunt proeven. Maar ook Bison is er met een oplossing bij ontelbare klussen. Jeukende klushanden gegarandeerd! Uiteraard kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Bijvoorbeeld van onze professionele tuinontwerpers. Neem de plattegrond mee van je tuin en laat je deze dagen gratis inspireren. Kijk voor meer informatie op hornbach.nl/enschede 

Meer nieuws berichten: