GaragePark opent tweede park Twente

Vrijdag 3 november opende GaragePark haar tweede park in Twente. Na de recente opening in Hengelo biedt het nieuwe garagepark in Almelo ruimte voor tachtig garageboxen in drie verschillende groottes, die per direct te huur zijn. De opening van het tweede park in Twente is een gevolg van een groeiende vraag naar betaalbare werk- en opslagruimten in de regio.

De boxen van GaragePark zijn beschikbaar in drie verschillende formaten, waarvan een deel groter is dan de opties op het eerder geopende park in Hengelo. Hierdoor is er voldoende plek om bouwmaterieel of zelfs voorraden van winkels en webshops op te slaan. Tijdens de opening van het gloednieuwe garagepark nodigt de marktleider iedere geïnteresseerde uit om een kijkje te komen nemen. “We zijn trots dat we ons tweede garagepark in Twente openen. Het wordt een feestelijke dag waar iedereen met eigen ogen ons concept kan komen bekijken”, aldus directeur Rick Venema. “Ook zullen we de sleutels aan onze eerste huurders overhandigen. Het is altijd bijzonder om mensen gelukkig te zien worden wanneer dit gebeurt.”

Ondernemende regio
Ondanks de natuur, kalmte en ruimte die Twente biedt, is het mede door het toenemende toerisme een erg ondernemende regio. De garageboxen zijn daarom los van opslag- en werkruimtes ook een broedplaats voor startende ondernemers in de regio. Zo zijn de boxen op andere locaties van GaragePark in gebruik door ondernemende schilders, webshop- en zelfs rijschoolhouders. Venema: “Twente is een grote, ondernemende regio met meer dan 70.000 ondernemers die zich er gevestigd hebben. We zijn trots op het feit dat we met onze garageboxen startende ondernemers een betaalbare en veilige plek bieden om zich te vestigen.”     

Locatie en veiligheid
Het nieuwe garagepark van de marktleider ligt aan de Jollesweg 11 op bedrijventerrein Dollegoor/Turfkade. Deze centraal gelegen locatie heeft een directe aansluiting op de Schuilenburgsingel, waardoor huurders binnen vijf autominuten de A35, N35 en N36 kunnen bereiken. Ook op het gebied van veiligheid is het park van alle gemakken voorzien. Venema: ‘Ik ben erg verheugd dat wij hier een nieuw garagepark openen. Als altijd nemen we de veiligheid uiterst serieus. Daarom is het nieuwe garagepark voorzien van een eigen inbraak- en brandalarm met meldkameraansluiting. Bovendien zijn de boxen 24/7 toegankelijk, hebben ze duurzame verlichting, sanitaire voorzieningen en een eigen postbus. We houden onze ogen open voor vergelijkbare locaties in het land.’’

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over ruim 49 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark zijn op alle locaties te huur en op enkele parken nog te koop. Vanwege de sterke groei zijn nieuwe parklocaties hard nodig en daarom houdt GaragePark zich aanbevolen voor kavels of onbenutte panden op bedrijventerreinen.

Meer nieuws berichten: