Directie Trebbe NoordOost B.V. uitgebreid met René Middelburg

Vanaf 1 januari 2024 aanstaande komt René Middelburg de directie van Trebbe NoordOost B.V. versterken, dit vanwege de groei die Trebbe de afgelopen periode heeft doorgemaakt. De directie van Trebbe NoordOost B.V. bestaat nu uit Jeroen Gietema, Wouter Huuskes en Hein Stooker.

René Middelburg is een bekend gezicht binnen de bouw en kent de markt, de regio en de ontwikkelingen en uitdagingen goed. René heeft onder meer verschillende functies vervuld binnen Aan de Stegge Verenigde Bedrijven en hij heeft bij verschillende bedrijven – zoals Giesbers Groep, Goldewijk en Durisol gewerkt. De laatste vijf jaar heeft René in verschillende directiefuncties gewerkt bij BAM Wonen.

Verder verstevigen van de commerciële positie en verbinding 
Marinus den Harder: “We zijn blij met de komst van René. Onze vestigingen in Enschede en Zwolle zijn de afgelopen periode snel gegroeid in omzet en in kansen. Daarom vinden we het noodzakelijk het directieteam mee te laten groeien. Zo kunnen we de juiste aandacht blijven geven aan onze mensen en projecten. We hebben er alle vertrouwen in dat René snel zijn plek zal vinden binnen Trebbe en dat we samen stappen kunnen blijven zetten in de verdere ontwikkeling van Trebbe NoordOost.”

René Middelburg: “Trebbe staat bekend als een betrouwbare ontwikkelende bouwer, waar de mens centraal staat en met veel kennis en expertise in huis. Ik kijk ernaar uit om bij Trebbe aan de slag te gaan, kennis te maken met iedereen én samen verder te bouwen aan geluk.”

Meer nieuws berichten: