Bramer presteert 100 jaar

 Bramer Bouw en Vastgoed ontvangt predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Het familiebedrijf met vestigingen in Vriezenveen, Geesteren, de Wijk en Dronten bestaat 100 jaar. 

Een eeuw hard werken wordt nu bekroond met de toekenning door Zijne Majesteit de koning van het Predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Vrijdag 18 februari jl. Is de vlag gehesen door directeur de heer J.B. Bramer en Burgemeester mr. JCF Broekhuizen. 

De historie in vogelvlucht 

Bramer is opgericht op 18 februari 1922 door de heer J.B. (Johan) Bramer. Daags na het huwelijk startte Johan Bramer als zelfstandig metselaar en ondernemer. Enkele jaren later vormde dit zich tot een volwaardig aannemersbedrijf. Het aannemersbedrijf presteerde het om tot op heden alle crisissen te overleven. 

Drie generaties bouwden Aannemersbedrijf Bramer uit tot wat het anno 2022 is geworden. Een full-service ontwikkelend bouwbedrijf, met circa 90 eigen vakmensen. Actief in de woningbouw & utiliteitsbouw in Noordoost Nederland en goed voor een omzet variërend tussen de € 35 – 45 miljoen. 

Bramer is nog steeds een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur, waarbij het familie gevoel vooral zit in het zelf opleiden van mensen met daarop volgend langdurige dienstverbanden. Kortom een vaste kern van mensen die het gezicht bepalen van ons bedrijf. Vanuit de familie Bramer is Han Bramer al 40 jaar betrokken en voert samen met Gerrit Wessels en Peter Leferink de directie over ons bedrijf. 

Wie jarig is trakteert 

Als 100-jarige gaat Bramer trakteren. De zorg heeft de afgelopen jaren behoorlijk onder druk gestaan. Dit is ook het geval bij vaste partners en zorgaanbieders Aveleijn, Dimence en InteraktContour. Daarom zet Bramer deze zorgpartners in het zonnetje en trakteert hen op een financiële donatie bestemd voor extra activiteiten voor cliënten. 

Meer nieuws: