Altrex investeert in de trappenmachine van de toekomst

 Het veilig werken op hoogte vergt ook produceren op het hoogste niveau. Met de meest vernuftige machines draagt Altrex zorg voor de meest kwalitatieve producten in de markt van klimmaterieel. Met de ontwikkeling van een gloednieuwe custom-made trappenmachine, heeft Altrex opnieuw geïnvesteerd in hightech. Met deze – state of the art – techniek weten zij de constante kwaliteit én nauwkeurigheid niet alleen te waarborgen, maar zelfs te verbeteren. 

Custom-made: uniek in de industrie van klimmaterieel 

Al werkende op een (professionele) trap, verwacht je altijd de hoogste kwaliteit. Zonder zorgen werken op hoogte, dat is de basis. Om dit voor de consument en eindgebruiker van de trappen te realiseren, stelt Altrex hoge eisen aan het ontwerp en de ontwikkeling van haar (trappen)machines. Op basis van een lange lijst van eisen en wensen heeft machinebouwer Rodomach B.V. de trappenmachine speciaal op maat gemaakt voor een ultieme efficiency. Daarmee heeft Altrex de techniek van morgen vandaag al in huis. 

Kwaliteit & precisie, op de millimeter nauwkeurig 

Belangrijke paramaters waren een hoge produceernauwkeurigheid, de reproduceerbaarheid en het kunnen controleren van het proces. Voor Altrex is het van het grootste belang om de trappen op één en dezelfde manier te maken, namelijk kwalitatief en foutloos. De machine zorgt daarnaast voor een minimale belasting op het lichaam voor de operators. Dat ergonomie bij Altrex hoog in het vaandel staat, bewezen ze al eens met het Ergo360-concept. 

Vlot en naadloos: 120 popnagels per minuut zo vlot mogelijk produceren is altijd het streven. Echter, snelheid is altijd ondergeschikt aan het continueren van de hoge mate van kwaliteit. Met het plaatsen van 120 popnagels per minuut door de trappenmachine, heeft Altrex echter weer een nieuwe stap gezet in zowel snelheid als nauwkeurigehid. De machine wordt aangestuurd door het ERP-systeem. Zo weet Altrex nog beter de vraag en behoefte van de klant af te stemmen op de productie. 

Klant staat voorop 

Met deze trappenmachine realiseert de – innovatielustige – Zwolse fabrikant van klimmaterieel kwalitatieve producten, een snelle levering en een constante hoge nauwkeurigheid. In combinatie met het verbeteren van het werkgemak voor de productiemedewerkers, zetten zij hiermee weer een volgende stap in de toekomst van klimmaterieel. En, dat met de techniek van morgen. 

Meer informatie is te vinden op: https://altrex.com/nl/nl/over-altrex/updates/nieuwe-trappenmachine 

Meer nieuws berichten: