AKOR levert 66 appartementen Stationoffices op

Medio november leverde AKOR Bouw uit Rijssen het gecombineerde transitie en optop project Stationoffices op. Pal naast het Centraal Station van Almere realiseerde men 66 appartementen in opdracht van projectontwikkelaar Kroonenberg, veruit de belangrijkste speler in de vastgoedwereld in het Almeerse centrum. Een behoorlijke uitdaging die ondanks de nodige hobbels tot een succesvolle afronding heeft geleid. Projectleider Bertus van den Berge licht het project toe.

In het project van de Stationoffices naast het Centraal Station van Almere was een prominente rol weggelegd voor de Veenendaalse vestiging van de Totaal techniek Groep. Zij tekenden voor alle werktuigbouwkundige werkzaamheden aan dit prestigieuze project van de Kroonenberg Groep.

De grootste uitdaging in het Stationoffices project in Almere lag volgens projectleider Arnold Aarts van Hoppenbrouwers Techniek in de planning. Een combinatie van voldoende handjes en de veranderde wereld qua levertijden leverde enkele spannende momenten op, maar uiteindelijk mag het resultaat gezien worden en is alles tijdig opgeleverd.

Artikel delen:

Meer nieuws berichten: