Agenda van De Bouwklup

DE BOUWKLUP heeft deze week haar programma voor de rest van het jaar bekend gemaakt.

Deze is als volgt:

01-10 EXTRA SPECIAL EVENT DESIGN BY NATURE ZWOLLE

IN SAMENWERKING MET MUSEUM DE FUNDATIE EN BIOBASED CREATIONS

Museum De Fundatie. Van 09.30 – 11.00. Aansluitend gelegenheid overige collectie te bekijken.

Over een nieuwe, circulaire en biobased economie. Een mix van kunst, design, toegepaste kunst en biobased materialen die hun kracht al bewezen hebben en op de markt zijn.

Met presentatie en rondleiding door Lucas de Man. Aansluitend gelegenheid de overige collecties te bekijken. De tentoonstelling is samengesteld door Biobased Creations, van Lucas De Man en Pascal Leboucq. Eerder maakten zij o.a. The Growing Pavilion (Dutch Design Week, 2019). Lucas is theatermaker, presentator en conceptontwikkelaar.

DIT IS OVERIJSSEL

Aan de tentoonstelling is een serie bijeenkomsten verbonden onder de titel ‘Dit is Overijssel’. Het zijn er vier. Deze gaan over de toekomst van de landbouw (17-08), steden en wijken (05-09), circulariteit (21-09) en waardensystemen (02-10). Op ons event ook aandacht hiervoor. RECAP van de eerste drie en doorkijk naar waardensystemen. Wil je hieraan meedoen mail dan naar ad@debouwklup.nl Aanmelden kan t/m maandag 27-09. Er is plek voor 20 deelnemers. Overzicht deelnemers mailen wij op 28-09.

12-10 DIGITALE DINSDAG. WEBINAR. CIRCULAIR EN REMONTABEL BOUWEN.

Van 13.00 – 14.00. Met: Thies van der Wal – VBI.

26-10 MTB CLINIC MET TOM VEELERS – BIKE CHALLENGE

Frisse lucht en actie. Mountainbiken voor BEGINNERS en BETERE BIKERS. In groepjes met begeleiding. Met eigen fiets of leen-fiets. Vanaf 15.30.

Met Food & Drinks arrangement. Eigen bijdrage €20 p.p.

INCLUSIEF Presentatie door Tom Veelers, 9 jaar profrenner en tot eind 2018 2 jaar coach-ploegleider bij SunWeb. Start & Finish: Het Wapen van Markelo.

Aanmelden: ad@debouwklup.nl

16-11 DIGITALE DINSDAG. WEBINAR.DIGITAL TWIN – DIGITALE TRANSFORMATIE Van 13.00 – 14.00. Met: Gaby Abdalla – ARUP

15-12 FINALE 21 – DWARS LEZING Info volgt.

I.v.m. Corona kan het noodzakelijk of verstandiger zijn activiteiten aan te passen, te annuleren of – en hiervoor een nieuwe datum te plannen.

Meer nieuws berichten: