ADST levert nieuwbouw Odink & Koenderink Nederland op

Aan de Stegge Twello heeft op bedrijventerrein Stepelerveld in Haaksbergen de nieuwbouw voor Odink & Koenderink Nederland B.V. opgeleverd. Bouwen in het Oosten belichtte dit project uitvoerig in de novembereditie van vorig jaar. Het energieneutrale bedrijfsgebouw bestaat uit 4.000 m² hal en 900 m² kantoor. De duurzame nieuwbouw zorgt voor een flinke vernieuwing en efficiencyslag voor het bedrijf.

Odink & Koenderink levert al ruim honderd jaar totaaloplossingen voor laagspanningsnetwerken. Nieuwbouw was nodig vanwege groei van de orderportefeuille, mede door de ontwikkeling van de zogenaamde compacte aansluitmodule (CAM) die wordt gemonteerd in laadpalen en lantaarnpalen, en daardoor de personele groei.

Onder andere door de montage van zonnepanelen en warmtepompen is het nieuwe bedrijfsgebouw energieneutraal. Dit past tevens bij de ambitie van Bedrijventerrein Stepelerveld, dat het meest duurzame bedrijventerrein van Twente wil worden. Het gebouw is ontworpen op toekomstige groei. Qua volume kan het gebouw op termijn tussen de vijftig en honderd procent worden uitgebreid.

Meer nieuws berichten: